Vacature Project Manager

Leidmotiv is op zoek naar een energieke ervaren Projectmanager!

Leidmotiv ontwikkelt, ontwerpt en realiseert turn-key interieur projecten in hospitality, retail en kantooromgevingen. Leidmotiv is de continue wisselwerking tussen creatie en realisatie.

Leidmotiv bestaat inmiddels 2 jaar. De twee eigenaren hebben daarentegen jarenlange ervaring in de branche. Maarten Behrens, verantwoordelijk voor de creatie en Jaap Littooij verantwoordelijk voor realisatie. Wij zijn een klein gezellig bedrijf dat gevestigd zit in het Industriegebouw, hartje Rotterdam!

Jouw rol binnen Leidmotiv

Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van de interieurprojecten. Je zorgt ervoor dat je alles goed begeleid van ontwerp naar de uiteindelijke realisatie. Ben jij iemand die graag alles tot in de puntjes regelt, technische is aangelegd, je hand niet omdraait voor een strakke planning en niet snel van de wijs te brengen is omdat er last minute wijzigingen zijn en harde deadlines? Dan zoeken we jou!

Je taken binnen Leidmotiv

De gevraagde competenties en kwalificaties

Wij bieden

Onder een goede beloning verstaan wij een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten.

We hebben een 40-urige werkweek. Op basis van je ervaring, ligt het salaris tussen € 3.000 en € 4.500 per maand. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen en krijg je een laptop en telefoon van de zaak.

Interesse?

Stuur je CV met motivatie naar Jaleesa Lindeijer, Office Manager.


E: jaleesa@leidmotiv.com

T: +31 (0)10 3100 848

M: +31 (0)6 1375 6788