Wij zijn vernieuwers van werkomgevingen met een eigen identiteit.

Vernieuwers

Turn-key

Design

Vernieuwers

Sinds 2017 ontwerpen en realiseren wij unieke turn-key (werk)omgevingen voor multi-tenant gebouwen en bedrijven. Iedere keer weer op maat en passend bij onze opdrachtgever. Dat doen we met een team van vaste professionals die graag impact maken. Onze persoonlijke aanpak brengt behoeften, wensen en eisen in een vroeg stadium duidelijk in kaart. Hiermee realiseren wij inzicht in mogelijkheden en kosten tijdens aan- en verhuur trajecten.

& Build

Turn-key

Wij zijn gespecialiseerd in turn-key projecten. Onze design & build aanpak levert meerwaarde doordat wij het volledig proces controleren. Dit zorgt voor een efficiënt en gestructureerd proces met een hoge kwaliteit als eindresultaat. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze gerenommeerde opdrachtgevers onze ambassadeurs zijn. Hier zijn we erg trots op!

Onze meerwaarde is ook meetbaar in financieel opzicht. Onderzoek heeft aangetoond dat onze gecreëerde omgevingen leiden tot hogere bezettingsgraden in kantoren en gebouwen. Bovendien is bewezen dat onze omgevingen sneller worden verhuurd. Wat is hiervoor de reden? Dit komt doordat onze werkomgevingen impact hebben en aantrekkingskracht uitoefenen. Ze dragen bij aan het succes van onze opdrachtgevers!

Hoe wij werken

Wij onderscheiden drie duidelijke stappen in ons proces. Onderstaand leggen wij deze stappen beknopt uit.

Advies

Het ontwerpen en realiseren van een nieuwe (werk)omgeving is een complex en uitdagend proces. Door vanaf het begin nauw betrokken te zijn bij de planvorming leveren wij direct toegevoegde waarde. Hierdoor kan er op basis van data en inzicht een besluit genomen worden. Dat is de basis waarop wij het daadwerkelijke design & build traject starten.

Design

Tijdens ons designproces leven wij ons in, zijn wij nieuwsgierig, creatief en vindingrijk. Van budgetbepaling naar concept met een uniek ontwerp als resultaat. Onze persoonlijke benadering is gedurende het volledige proces een belangrijk onderdeel om het gewenste resultaat te bereiken.

Realisatie

Door samen te werken met deskundige professionals en een helder proces te volgen, realiseren wij turn-key projecten die stuk voor stuk uniek zijn en ruimtes creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van het moment en de aard van het werk. Onze ruimtes zijn ontworpen om energie te geven en een positieve sfeer te bevorderen. Wij streven ernaar om ruimtes te creëren waar onze opdrachtgevers trots op kunnen zijn, die in lijn zijn met hun bedrijfsdoelen op het gebied van duurzaamheid, ESG (Environmental, Social, Governance), en meer. Ons ultieme doel is om interieurprojecten op te leveren met een unieke identiteit die onze opdrachtgevers tevredenstellen.

 


Positionering door